Eskaro Suomi kuuluu
kansainväliseen Eskaro Group AB:hen
Eskaro Group AB

Vesiohenteinen terassi-/kalusteöljy ja kuullote

Eskaro Oy on tuonut kevään markkinoille kaksi uutta vesiohenteista tuotetta: Kuulto Color Aqua kuullotteen ja Terassi-/kalusteöljy Aquan.  Nämä vesiohenteiset puunkäsittelyaineet liittyvät Eskaron suosittuun tuoteperheeseen, joka sisältää myös tutut liuotinohenteiset Puuöljyn, Terassi-/kalusteöljyn ja Kuulto Color kuullotteen. Kaikki Eskaron puunkäsittelyaineet ovat myös saaneet vuoden alusta uuden ulkoasun, tuotteet tunnistat jatkossa kullanvärisestä astiasta.

Kuulto Color Aqua on vesiohenteinen väritön kuullote, joka imeytyy tehokkaasti puuhun ja hidastaa kosteuden haitallisia vaikutuksia sekä suojaa auringonvalon vaikutuksilta. Voidaan sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin. Tuote soveltuu uusille ja aikaisemmin kuullotteella käsitellyille sahatuille ja höylätyille puupinnoille ulkona, kuten puujulkisivut, vuorilaudat, aidat, kattolistat, kaiteet, pihakalusteet, vaneri, viilu ja puulastulevy.

Terassi-/kalusteöljy Aqua on vesiohenteinen väritön terassi- ja kalusteöljy, joka antaa puulle vettähylkivän, kuultavan ja kauniin pinnan. Sisältää erittäin tehokkaasti puuhun imeytyvää alkydiemulsiota. Voidaan sävyttää yleisimpien puunsuojavärikarttojen kuultaviin sävyihin. Soveltuu erityisesti painekyllästetyn-, sahatun- ja höylätyn puun suojaamiseen ulkona, erityisesti terasseille ja puutarhakalusteille.

Molempia tuotteita on saatavilla 0,9l, 2,7l ja 9l astioissa.